WAAROM EEN PUP VAN DOGS PARADISE LABRADOODLES?

Ja waarom zou u een pup bij ons vandaan willen hebben?

Zo wijzen wij geen pups toe…

U mag zelf een pup kiezen uit de pups die niet zijn uitgekozen door degene die boven u op de wachtlijst staan. Volgorde van keuze uit een nestje gaat nl op volgorde van de wachtlijst.

Natuurlijk helpen wij u wel met het maken van de beste keuze, want vooral als er heel veel keus is vinden mensen dit nogal moeilijk. 

Zit er geen pup naar uw gading bij, dan kunt u zich ofwel door laten schuiven naar het eerstvolgende nestje dat wij verwachten ofwel u laat het erbij, want wij vragen geen inschrijfgeld.

Wij zijn ERVAREN fokker van Australian labradoodles….

Omdat wij een ervaren fokker zijn, weten wij precies waar we op moeten letten om de liefste en gezondste pups te fokken, die nog mooi zijn ook met een makkelijk te onderhouden vacht.

Wij zorgen zelf voor al onze teefjes en reutjes, zien hen elke dag de hele dag en we weten dan ook precies welke combinaties de beste pups zullen geven.

Wij verlenen Lifetime helpdesk….

U kunt ons het hele leven van uw labradoodle lang om advies blijven vragen en aangezien wij enorm veel ervaring hebben met dit ras, zullen wij altijd wel een passende oplossing voor u weten.

Of het nu gaat over de voeding, de opvoeding, gezondheid of de vachtverzorging.

M.n. onze ervaring aangaande de vachtverzorging is erg groot, doordat wij zelf heel veel labradoodles hebben (en gehad) met allerlei vachttypen, die we zelf al jarenlang borstelen en knippen.

Wij weten dus precies hoe het moet en wat de gemakkelijkste manier is om dit te doen.

Wij werken niet met gastgezinnen voor onze fokteefjes…

Waardoor je relaxte pups blijft houden.

De meeste fokkers van de Australian labradoodle (voorzover wij weten gebeurt het nl bij geen enkel ander ras..) hebben hun fokteefjes in gastgezinnen en alleen tijdens de kraamperiode verblijft het teefje dan bij de fokker, waar ze dan haar pups werpt en zoogt.

Zoals eerder op deze site uitgelegt geeft dit gestresste pups. Onze pups zijn altijd heerlijk geraxed.

Wij organiseren geregeld kijk en knuffeldagen..

Op deze kijk en knuffeldagen lopen dan ongeveer 30 labradoodles rond in alle kleuren, vachttypen, maten en leeftijden zodat u zelf heel duidelijk kunt bepalen of u een fleece of curly fleece vacht wilt, een grote medium size of toch liever een kleine, een effen kleur of toch liever een party colour..

En u kunt zien dat er nagenoeg geen verschil is tussen reutjes en teefjes bij Australian labradoodles. Mensen denken altijd dat teefjes liever en makkelijker zijn, maar eigenlijk is vaak het omgekeerde het geval.

Wij verkopen onze pups zonder castratie/sterilisatie verplichting… 

Wij eisen niet dat je doodle wordt gecastreerd of gesteriliseerd..

Soms is het nl beter om een doodle niet te helpen en vaak is het ook niet eens nodig.

Wel onderteken je strakjes een kontrakt waarin staat dat je er niet mee mag fokken.

Voor gezinshonden gelden nl hele andere eisen en prijzen.

Wij helpen bij herplaatsing….

Indien je om welke reden dan ook niet meer in de gelegenheid bent om voor je doodle (die bij ons vandaan komt) kunt zorgen, helpen wij je bij het zoeken van een geschikt nieuw baasje.

Dogs Paradise Labradoodles worden oud…

Al onze eigen honden worden tussen de 14 en 16 jaar oud. 

Dus als je onze pups mooi op gewicht houdt, ze niet al te vroeg overbelast en ze verder geen rotzooi aan pillen en vlooienmiddelen geeft, kunnen onze pups heel oud worden.

Onder het kopje onze honden kunt u zien dat het merendeel van onze fokhonden EXCELLENTE heupen heeft.

Redenen genoeg dus om te kiezen voor een pup van Dogs Paradise Labradoodles!