KIJK EN KNUFFELDAGEN

Wij organiseren geregeld kijk en knuffeldagen om geintresseerden vrijblijvend kennis te laten maken met ons en met het ras en hen zelf te laten ervaren wat een geweldige honden het zijn.

Waarschijnlijk zullen we eind maart/begin april weer twee nieuwe kijk en knuffel(mid)dagen organiseren waarop twee knuffelsessies mogelijk zijn. Eentje van half 2 tot half 3 en eentje van 3 uur tot 4 uur in de middag

Op zo’n kijkdag lopen ongeveer 30 labradoodles in alle maten, kleuren,  leeftijden en vachttypen rond.

Hier zie je een filmpje van onze labradoodles wachtend op de eerste gasten…

Pas wanneer de data bekend zijn kunt u zich opgeven voor 1 van deze dagen door een maitje te sturen naar hansnanja@gmail.com. Graag doorgeven welke dag en welk tijdstip u wenst te komen.

Wacht echter niet te lang, want uit ervaring weten wij dat zo’n kijk en knuffeldag vaak dezelfde dag alweer vol zit geboekt.

U krijgt dan een wachtwoord van ons wat u door kunt geven aan de poort, om te voorkomen dat er een hele hoop mensen onaangekondigd komen.

Wij hebben nu eenmaal niet onbeperkt de ruimte en gelegenheid om mensen te ontvangen.

De bedoeling van de kijkdagen is dat er alleen mensen komen, die ook echt het voornemen hebben om een Australian labradoodle aan te schaffen en zijn niet bedoeld als uitje.

Aangezien wij ook nog andere werkzaamheden hebben (promotie Automatische hondenborstel) en 16 uur per dag bezig zijn met de verzorging van de honden, 7 dagen in de week, 52 weken per jaar, is het niet mogelijk om tussendoor te komen kijken.

Gezien de enorme belangstelling zouden wij zelf en onze honden nooit meer tijd voor onszelf hebben en zouden we niet meer aan een goede verzorging van onze honden en de pups toekomen.

Vandaar dat wij gekozen hebben om af en toe kijk en knuffeldagen in te stellen.

We hebben hier mooi weer nodig omdat de kijk- en knuffeldagen worden gehouden op het knuffelweitje op ons terrein. B

Ondanks het feit dat labradoodles geschikt zijn voor mensen met een allergie voor honden, kan het zijn, dat u toch een allergische reactie zult krijgen.

Niet alle vachttypen zijn nl even geschikt voor alle soorten allergie-en. Het kan dus zijn, dat u op een wollen vacht reageert, terwijl u dat op een fleece vacht helemaal niet doet.

En we kunnen ook niet alle doodles op die kijkdag diezelfde ochtend gewassen hebben, zodat ze helemaal schoon zijn.

De labradoodle kijk- en knuffeldagen zijn dan ook niet geschikt om te testen of u al dan niet allergisch reageert (tenminste niet voor mensen met een hevige allergie voor honden)

Reageert u tijdens de kijkdag echter helemaal niet, dan mag u ervan uitgaan dat u niet allergisch zult reageren op uw pup, omdat u de zwaarste test al heeft doorstaan.

Mensen die op mijn wachtlijst staan kunnen een aparte afspraak met mij maken om een autotest te doen om te kijken of zij echt niet allergisch reageren op de Australian labradoodle.

Een autotest kan niet gelijktijdig met de kijkdagen.

Parkeren kan op ons terrein (auto’s mogen niet langs de weg blijven staan)

En even voor de goede orde: U kunt uw eigen hond, al dan niet een labradoodle, niet meenemen naar de kijkdag. Dat zou te riskant zijn voor onze honden en voor mensen die allergisch zijn.