KIJK EN KNUFFELDAGEN

Wij organiseren geregeld kijk en knuffeldagen om geintresseerden vrijblijvend kennis te laten maken met ons en met het ras en hen zelf te laten ervaren wat een geweldige honden het zijn.

Voorlopig zullen we echter nog geen kijk en knuffeldagen kunnen organiseren vanwege Corona en andere activiteiten die in het najaar gepland staan .

Op zo’n kijkdag lopen ongeveer 20 labradoodles in alle maten, kleuren,  leeftijden en vachttypen rond.

Hier zie je een filmpje van onze labradoodles wachtend op de eerste gasten…

Zodra er data bekend zijn voor de kijk en knuffeldagen zal dit hier worden aangekondigd en kunt u zich opgeven voor 1 van deze dagen door een mailtje te sturen naar hansnanja@gmail.com. 

De bedoeling van de kijkdagen is dat er alleen mensen komen, die ook echt het voornemen hebben om een Australian labradoodle aan te schaffen en zijn niet bedoeld als uitje.

Aangezien wij ook nog andere werkzaamheden hebben (promotie Automatische hondenborstel) en 16 uur per dag bezig zijn met de verzorging van de honden, 7 dagen in de week, 52 weken per jaar, is het niet mogelijk om tussendoor te komen kijken.

Gezien de enorme belangstelling zouden wij zelf en onze honden nooit meer tijd voor onszelf hebben en zouden we niet meer aan een goede verzorging van onze honden en de pups toekomen.

Vandaar dat wij gekozen hebben om af en toe kijk en knuffeldagen in te stellen.

Mensen die op mijn wachtlijst staan kunnen een aparte afspraak met mij maken om een autotest te doen om te kijken of zij echt niet allergisch reageren op de Australian labradoodle.

Een autotest kan niet gelijktijdig met de kijkdagen.

Parkeren kan op ons terrein (auto’s mogen niet langs de weg blijven staan)