DOGS PARADISE ESPANA

                                                                                   DOODLE RECOVERY RESORT

Australian labradoodles zijn heerlijke, eerlijke en hele relaxte honden! 

Die je overstelpen met liefde en heel erg op mensen zijn gericht….

Een echte aanwinst voor het gezin!….

Maar heel soms gaat het mis bij het opvoeden, tijdens het opgroeien. 

Snappen baasje en doodle elkaar niet. Gaat dit van kwaad tot erger, tot grommen en bijten naar de baas toe en lukt het niet meer om dit te doorbreken

Dan helpt het om even een pauze in te kunnen lassen, waarbij de hond eventjes een paar weekjes op vakantie gaat en de rust in huis terug kan keren. Maar ook in het koppie van de hond. 

Wij bieden de mogelijkheid om uw doodle bij ons te laten logeren. Wij kennen labradoodles door en door en weten precies hoe wij hun gedrag kunnen verbeteren. Dat doen wij met ons eigen team van 6 labradoodles. Waaronder Bink die door zijn baasjes en gedragstherapeuten af werd geschreven en in zou moeten slapen vanwege onhandelbaar gedrag. Nu de allerliefste hond die je je maar voor kunt stellen naar mensen (ook kinderen) en voor andere honden. En zo hebben we er al heel veel gereset waarna het weer prettige gezinshonden waren. 

Na een paar weken kunnen wij u aangeven hoe u het beste kunt reageren op ongewenste gedragingen van uw hond maar ook hoe u deze kunt voorkomen.

Voor meer informatie kunt u een berichtje sturen naar hansnanja@gmail.com